(FAQs)

Ε: Τ εναι το 123win.gr?
A:
Το 123win.gr εναι ο αποκλειστικς ελληνικς ισττοπος διαγωνισμν.

Q: Γιατ να γνω Μλος του 123win.gr?
A:
Οι βασικο λγοι εναι τρεις:

  1. Εναι απαρατητη προπθεση για να λβετε μρος στους διαγωνισμος
  2. Τα προσωπικ σας στοιχεα εναι σε ασφαλ χρια
  3. Η εγγραφ εναι δωρεν

Q: Πς μπορ να γνω Μλος του 123win.gr?
A:
εγγραφ Μλους στο 123win.gr εναι απλ, ασφαλς και δωρεν! Το μνο που χρειζεστε εναι νας λογαριασμς e-mail. Δεν χετε? Ποτ δεν εναι αργ! χετε πολλς (δωρεν) επιλογς. Θα σας προτεναμε την υπηρεσα Gmail απ την Google (http://mail.google.com).

Q: Εναι ασφαλ τα προσωπικ μου στοιχεα?
A: 
Ναι! λλωστε νας απ τους κριους στχους της 123win! inc. (θυγατρικ της 123win.gr) εναι να παρχει να ασφαλς περιβλλον για online διαγωνισμος που τα μλη της δεν θα εναι υπ την... απειλ spam απ "συνεταρους" (και μη). Τα προσωπικ σας στοιχεα αποθηκενται σε ασφαλς περιβλλον - μοιο μ'αυτ που χρησιμοποιε μια τρπεζα για online συναλλαγς.

Ε: Πς μπορ να ανακτσω το username?
A:
 Ο μνος τρπος για να ανακτσετε το username (το e-mail που χρησιμοποισατε κατ την εγγραφ σας ως μλους του 123win.gr) εναι με το να μας στελετε e-mail στο member [at] 123win.gr και να συμπεριλβετε το νοματεπνυμ, τη διεθυνση και την ημερομηνα γννησς σας. Αφο εξακριβσουμε τα στοιχεα σας, θα απαντσουμε μσω e-mail.

Q: Πς μπορ να αλλξω τα στοιχεα μου?
A:
 Μετ την εσοδο (log-in), κντε κλικ στο σνδεσμο "Αλλαγ Στοιχεων Μλους" που υπρχει στη κορυφ κθε σελδας.

Q: Mπορ να αλλξω το username?
A:
 Ναι. Καθς το username εναι το e-mail, μπορετε να αλλξετε το username με οποιοδποτε λλο e-mail στο οποο χετε πρσβαση.

Q: Τ εδους δρα δνετε?
A:
 Πολλ και διφορα! Θα ξεκινσουμε με ηλεκτρονικ εδη πως ψηφιακς κμερες, MP3 Players, μουσικς υπηρεσες, πλοηγητς (GPS), κ.λ.π. Σντομα θα χουμε και δωροκρτες καυσμων, εισιτρια για συναυλες, ταξδια και πολλ λλα μορφα δρα.

Q: Πσο συχν κνετε διαγωνισμος?
A:
 Συνθως διοργαννουμε διαγωνισμος κθε 1η του μνα. Ο στχος μας μως εναι να χουμε νους διαγωνισμος κθε εβδομδα.

Q: Τ πιθαντητες χω να κερδσω?
A:
 Απ «μα στις τσες» μχρι και κοντ στο 100%! Και για να γνουμε πιο συγκεκριμνοι: καθς χετε δικαωμα συμμετοχς κθε μρα, σο πιο συχν συμμετχετε κατ τη διρκεια του εκστοτε διαγωνισμο, τσο περισστερες εναι οι πιθαντητες να βγετε νικητς. Ββαια οι πιθαντητς σας εξαρτνται και απ τις συμμετοχς των λλων μελν του 123win.gr. Ειδικ ταν αυτο χουν γνει μλη μετ απ δικ σας πρσκληση. Με λλα λγια, αν να απ τα μλη που χετε προσκαλσει κερδσει ναν απ τους διαγωνισμος ττε κερδζετε κι εσες το διο δρο (με τη μνη προπθεση να χετε λβει κι εσες μρος στον διο διαγωνισμ τουλχιστον μα φορ). Κι αν μσα σε να μνα εστε να απ τα τρα (3) μλη με τις περισστερες προσκλσεις νων και ενεργν μελν (καστος χει λβει συμμετοχ σε ναν τουλχιστον διαγωνισμ), ττε κερδζετε αυτματα να μορφο δρο απ το 123win.gr.

Q: Πς «βγανει» ο νικητς?
A: Εντς (7) ημερν απ τη λξη του εκστοτε διαγωνισμο γνεται ηλεκτρονικ κλρωση στα κεντρικ γραφεα της 123win.gr με virtual (μσω τηλε-συνδισκεψης) παρουσα συμβολαιογρφου απ την Ελλδα.

Αν ο νικητς χει γνει μλος μετ απ πρσκληση λλου μλους, ττε το μλος το οποο προσκλεσε το νικητ στο 123win.gr κερδζει αυτματα το διο δρο αρκε να χει λβει και αυτ μρος (τουλχιστον μα φορ) στον διο διαγωνισμ.

Σε διαγωνισμ δεν μπορον να λβουν μρος οι υπλληλοι της 123win.gr και της χορηγο εταιρεας (αν υφσταται) καθς και οι σζυγοι και συγγενες των ανωτρω μχρι και δευτρου βαθμο εξ αματος.

Q: Πς θα ξρω αν κρδισα?
A: Οι νικητς ειδοποιονται μνο μσω e-mail. Επειδ κατ την εγγραφ μλους δεν ζητομε υποχρεωτικ κποιον αριθμ τηλεφνου, το e-mail εναι ο μνος τρπος επικοινωνας.

Αν εντς επτ (7) ημερν δεν υπρξει απντηση απ πλευρς νικητν, ττε στλνουμε και δετερο e-mail. Σε περπτωση που για οποιονδποτε λγο δε λβουμε απντηση μσα σε δεκαπντε (15) ημρες απ την αποστολ του πρτου e-mail, ττε θα πραγματοποισουμε να κλρωση (με την δια διαδικασα επικοινωνας).

Q: Αν κερδσω εγ, κερδζουν κι οι φλοι μου?
A: 
χι - το αντθετο. Αν κερδσει να απ τα μλη που προσκαλσατε στο 123win.gr ττε κερδζετε κι εσες. Η μνη προπθεση εναι να χετε λβει κι εσες μρος στον διο διαγωνισμ (τουλχιστον μα φορ).

Q: Μπορ να λβω μετρητ αντ για το δρο?
A:
 χι. Το δρο εναι προσωπικ και αμεταββαστο, και δεν δναται να εξαργυρωθε σε χρμα οτε να ανταλλαγε με λλο. Ββαια αφο το παραλβετε δεν σας εμποδζει κανες να το χαρσετε σε κποιον φλο συγγεν σας.

 Q: Μπορ να κερδσω παραπνω απ μια φορ?
A:
 Φυσικ! Μλιστα χετε αυξημνες πιθαντητες να κερδσετε σε κθε ναν απ τους διαγωνισμος μας με το να συμμετχετε τακτικ (στην καλτερη, καθημεριν) και να προσκαλετε φλους και συγγενες να γνουν μλη (και να συμμετσχουν κι αυτο στους διαγωνισμος).

Q: Μπως "μοιρζεστε" τα στοιχεα μου με δωροθτες?
A:
 χι - εκτς κι αν δσετε τη συγκατθεσ σας κατ τη διρκεια συμμετοχ σας στον εκστοτε διαγωνισμ.

Q: Πς μπορ να γνω δωροθτης στο 123win.gr?
A:
 Ευχαριστομε για το ενδιαφρον σας! Στελτε μας στοιχεα με το προν την υπηρεσα που θλετε να προωθσετε στο sponsor [at] 123win.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Tip

χετε ερτηση που δεν χει απαντηθε εδ? Στελτε μας e-mail στο info [at] 123win.gr.